My time is past

En dag full av stress!
Jag hatar att ha mycket att göra. Dagarna blir så tråkiga då. Ingen ledig tid till att slappna av. Sprungit, jobbat och tränat och det har tagit exakt hela dagen! Okej jag har hunnit träffa min kusin en liten stund också, en liten stund bara. Jag känner att detta lovet har gått alldeles för fort. Inte roligt alls! Jag vill ha sommarlov nu. Fatta va skönt det skulle vara. Känna att man var klar med skolan, kunna vara vid havet hela dagen, umgås med underbart folk, grilla varje dag och bara känna sig friii. Åhh vad jag längtar!

Nu ska jag ta och sluta prata om detta så att jag inte får för stora förhoppningar för mina drömmar, haha. Ändå är drömmar riktigt ballt! En dröm; en sammanfattning av dagen, ett äventyr, något hemskt, eller något helt underbart. Fantastiskt!

Något annat som också är fantastiskt är att fotografera. Fotografera, det är mitt FLOW!


Min favoritbild!

Pusshej!

Bra start på lovet!

Igår hade jag en toppenbra dag i Göteborg med min fina vän Lovisa. Så galet nice! Sitta i hamnen och äta glass i strålande sol är verkligen inte fel! Fick med mig ett par smågrejer hem också. HELGRYM DAG!

Idag, riktigt tidigt på morgon, åkte jag upp till sommarstugan. Har vart där hela dagen och bara myyyyst. Sånt jag njuter utav! Känner att jag fått lite färg och fräknarna börjar kika fram ;D summer feeling!
Nu ikväll har jag varit hos min grymma vän Hannes! Film + chokladpudding + riktigt bra vänner = Åhhh så underbart :D Jag mår helbra nu!

Slänger in några fina bilder på min bästa vän! PUSS!


Girls just wanna have fun!

Hej alla galningar! :D
Jag är så trött att jag inte vet vad jag skriver men ändå vill jag lägga in det här. Igår hade vi våruppvisning. Eller ah, i förrgår blir det eftersom klockan är över 12. SÅ HIMLA KUL var det! :D vårens höjdpunkt inom teamåkningen i vår klubb ;) Årets tema var en trollkar i  "olika världar" eller något sånt. Vi åkte 5 program av ungefär 14 så det var ganska stressigt emellan åken, men vad gör det. Jag slänger in några bilder från detta längre ner.

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Började med en hemsk skoluppgift som var tvungen att bli klar idag... När den var inskickad bar det av till mölndal med Frida. Vi testade för andra gången att åka i Spirit, ett äldre lag än det vi åker i nu. RIKTIGT SKOJ! Efter träningen åkte vi upp till Fontin och sprang en bit. Man känner verkligen att det är vår nu när vitsipporna tittar fram :D  YEAJJ! Idag åt vi även grillat för första gången iår. LJUVLIGT GOTT! o.O

Nu ska jag sova, Godnatt!

Mina underbara djävular!

Det är få som är så vackra som dig, min sockerbit!

coola tjejer!

waka waka...

jag älskar dig min hårtuss!

When nothing could be better



Jag har haft en stressig vecka, har inte haft någon tid över. Mina tankar virvlar iväg och försvinner men ändå mår jag toppen! Sommaren är påväg och det är riktigt skönt. Uppvisning på lördag, genrep idag och lov nästa vecka. Herregud vad skönt med lov! Jag behöver det nuuu, nu. NU! OKEJ nu ska jag dra mig, ska ha kemiprov! YES! eller nää. FUU.  Hejsvejssssssssss

Himlen är blåååååå

Kan man tänka sig, jag skriver nu. Jag är riktigt dålig på att blogga! Jag har riktigt mycket att gör hela tiden, men nu slänger jag in ett "fint" och "konstigt" inlägg. Jag har haft en riktigt underbar helg. Fredagen blev till att vara hos min fina vän lovisa. På lördagen jobbade jag och träffade mina gamla vänner och myste, bäst! Igår var jag i stan med mamma och pappa och självklart kunde man inte komma därifrån utan att köpa något. Denna gången blev det nya träningskläder och skor! :D Jag tog mig även en springrunda i fontin, riktigt skönt! jag bara älskar känslan efteråt :D som sagt, EN RIKTIGT FIN HELG!

Jag måste bara säga att jag är så glad just nu för våren är här!
Har varit ute varje dag&natt och gått promenader denna helgen, så himla marvellous! jag vill bara skrika vårskriket nu!!!! HÖHÖ.

Nä nu ska jag dra mig bort från vårämnet. Just nu sitter jag i skolan och ska försöka göra lite nytta, men nää det går inte så bra. Börjar inte förrän halv tio egentligen men kan inte ta mig till skolan senare så det blir aldrig sovmorron för mig. Fast det är okej, jag gillar att ta det lungt och bara vara så det är hel great! :D Tror inte jag har så mycket annat att skriva.

Ha en kanondag, Pusshej från mig.



I like my new shoes!


hem, ljuva hem

Helgen i några ord: grym, sorglig, riktigt rolig, kommer sakna.

Jag har haft en riktigt grym helg. Har varit i Stockholm på träningsläger, teamåkning. Det har varit förvånandsvärt roligt. Åkte buss med hela laget upp dit, direkt efter skolan i torsdags. Sedan har vi tränat massa timmar på fredag, lördag och söndag. I lördags var vi även i globen för att se "Stockholm on ice". Riktigt niiice! Det är något av det bästa jag vet, att kolla på proffsåkare när de åker, singel, par och team. De bästa åkarna i världen var det dessutom. HELBRA. fick även till mig några fina autografer med mig hem. HAHA, så fult att man kan vilja ha en namnteckning av en helt vanlig människa egentligen. jaja. Lägger väl upp bilder från helgen snart, när jag får tid vill säga. Nu ska jag slagga. Ha det grymt, pusssss

inga bilder från denna helgen, slumpvalda bilder.



RSS 2.0